Wilt u een taxatie laten uitvoeren voor uw woning?

Taxatie Zwolle

Bent u in de positie dat uw leven verandert: u krijgt gezinsuitbreiding, u gaat verbouwen of energiebesparende maatregelen nemen en u wil graag de waarde van uw woning weten?

In vele gevallen is het handig dat u een taxateur bij de hand neemt om samen te kijken naar de volgende mogelijkheden.

Taxateur Zwolle

Bij Van Beek Makelaardij gaat u kijken wat het inhoudt voor u als u de heer Van Beek als taxateur de opdracht hiervoor geeft. We kunnen samen kijken wat voor soort rapport u nodig heeft, want niet in alle gevallen is een gevalideerd rapport noodzakelijk. De bank heeft in de meeste gevallen een gevalideerd rapport nodig voor uw hypotheek.

NWWI Taxatierapport Zwolle

Als het rapport gereed is bevonden, wordt het goedgekeurde rapport keurig digitaal, inclusief alle bijlagen aan u verzonden.

Wij hanteren een standaard tarief van € 425,- euro inclusief btw en validatiekosten. Een rapport met verbouwings- specificatie erbij in kost € 450,- inclusief btw en validatiekosten.

De taxatiekosten voor het krijgen van de lening zijn meestal aftrekbaar bij de belastingdienst, net als notariskosten voor de hypotheekakte, kadastrale rechten voor de hypotheekakte, kosten voor de aanvraag van de Nationale Hypotheek Garantie en nog wat zaken.