Vorige | Volgende

Willemsoord 61 D Den Helder, Haven

Vraagprijs € 775.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

TE KOOP LUXE HOTELSCHIP IN DEN HELDER

Hotelschip, de Stevenaak "Antje", is de afgelopen jaren volledig gerestaureerd. Het interieur is smaakvol en oogt zeer luxe. Om het schip een hotelfunctie te geven is het complete interieur onder bouwbesluit uitgevoerd en voldoet aan alle brandveiligheidsregels. Omdat er in het interieur is gewerkt met mooie en duurzame materialen heeft het schip van binnen een mooie warme luxe uitstraling gekregen waar het als gast zeer goed verblijven is. Alle kamers beschikken over een tweepersoons bed, met daaronder voldoende ruimte voor bagage, eigen douche en toilet, eigen heteluchtverwarming, tv en internet via draadloos LAN en toilettafel. Het scheepshotel is een voormalig zeilschip en heeft geen motor.

Het hotelschip heeft alle vergunningen om op de huidige sfeervolle ligplaats van het Willemskwartier in Den Helder een bedrijf te mogen exploiteren. Zowel een exploitatievergunning als een omgevingsvergunning. Momenteel draait het hotelschip een zeer goede omzet. Dekkingsgraad landelijk ligt op 76%.

Den Helder is een leuk stadje waar veel te beleven is. Veel toeristen zomers en offshoregasten in de winter. Op loopafstand havens, musea, theater, bioscoop, restaurants, terrasjes, veerboot naar Texel, etc.

Vraagprijs is exclusief een gedeelte van de btw en notariskosten. Vraag naar meer informatie bij de jachtmakelaar Sjoerd Kampen, 06-54 72 39 43 of bij onze makelaar Chris van Beek van Van Beek Makelaardij, 06-22972546.

ALGEMEEN:

- Diepgang 1 meter.
- De BTW is betaald voor dit schip.
- Alle benodigde vergunningen zijn geldig.
- Opmerking: De Stevenaak Antje is gebouwd als zeilend vrachtschip in 1875 en is daarmee het oudste(of een van de oudste) zeilende vrachtschepen van het land. Het type Stevenaak komt voort van de houten Dorstense aak die zeer gewild was bij de Nederlandse schippers. Met de afmetingen 34.75 lang en bijna 6 meter breed was het voor die tijd een zeer snelle zeiler…en nog steeds.

ACCOMMODATIE:

Indeling en verblijfsruimtes
- 6 slaapkamers (12 personen) en 6 badkamers. In deze mooie unieke kamers hoort natuurlijk een prachtige
sfeervolle badkamer met warme natuurlijke kleuren en luxe moderne materialen waarvan o.a. bronzen sanitair. Het
schip heeft twee verdiepingen.
- Er zijn 6 hutten.
- Slaapplaatsen: 12 vaste.

Wij hebben zoveel mogelijk geprobeerd de authentieke sfeer van ons historische schip te bewaren.
- Opmerking: De Stevenaak Antje is de afgelopen 8 jaar intensief gerestaureerd tot een hotel, waar alle facetten van
het schip tot in detail zijn aangepakt. Het is echt genieten op dit schip uit de 19e eeuw. Er is een ontbijtruimte voor
12 personen.

TUIGAGE:

Opmerkingen: Het schip heeft de laatste jaren een enorme restauratie ondergaan van 2012 tot 2018. Om het schip weer in haar originele staat terug te brengen is veel van het ijzerwerk opnieuw aangebracht en authentiek geklonken. Ook zijn alle puttingen, al het beslag, op de masten met de hand gesmeed. Ook de verstaging is traditioneel gesplitst en afgebonden met henneptouw en zijn er houten blokken gemaakt met buitenbeslag. Verder zijn er behalve nieuwe masten, ook nieuwe eiken zwaarden, een nieuwe roef, een eiken roer, nieuwe houten luiken met houten merkels en scheerbalk geplaatst.

Deze documentatie is met zorg samengesteld. Aan de inhoud kunnen echter geen rechten worden ontleend. Neemt u s.v.p. contact op met de desbetreffende makelaar die het schip in zijn portefeuille heeft. De maten en gewichten hoeven geen exacte maten te zijn. Wijzigingen voorbehouden. Wij raden altijd een expertise aan.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Horeca
Type
Hotel
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Horeca

Oppervlakten en inhoud

Opp horeca
200 m²
Perceel
1 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Den Hleder
Sectie
1
Perceel
1
Oppervlakte
1 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object

NVM
funda
NWWI

Neem contact met ons op!

"Bij ons start de goede samenwerking met u met de juiste klik en 100% vertrouwen!"

Contact opnemen