Van Beek Makelaardij - Zwolle
Vorige | Volgende
Verkocht

Terborchstraat 22 *- 24 ZWOLLE, Stationswijk

Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

0384212444

info@vanbeekmakelaardij.nl

Omschrijving

HERENHUIS TERBORCHSTRAAT 22, 22A en 24 TE ZWOLLE BELEGGINGSPAND EN/OF EIGEN GEBRUIK GEBRUIK: 1 X KANTOOR EN 2 X WONEN HUUROPBRENGST PER JAAR € 53.880 Totale investering : € X kk + extra grond € 25.000 (12,5 X DE JAARHUUR = ca 8 % rendement bruto) Op steenworp afstand van het station in de Terborchstraat, naast het ABNAMRO-gebouw, is dit ruime herenhuis te koop. Op dit moment is het pand opgesplitst...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte met woonruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp kantoorruimte
274 m²

Omschrijving

HERENHUIS TERBORCHSTRAAT 22, 22A en 24 TE ZWOLLE

BELEGGINGSPAND EN/OF EIGEN GEBRUIK
GEBRUIK: 1 X KANTOOR EN 2 X WONEN
HUUROPBRENGST PER JAAR € 53.880
Totale investering : € X kk + extra grond € 25.000 (12,5 X DE JAARHUUR = ca 8 % rendement bruto)

Op steenworp afstand van het station in de Terborchstraat, naast het ABNAMRO-gebouw, is dit ruime herenhuis te koop. Op dit moment is het pand opgesplitst t.b.v. 3 gebruikers.
Het huidige gebruik staat als volgt bekend bij de gemeente: souterrain als een woonsouterrain, de bel-etage, als kantoorverdieping. De 1e als 2e verdieping is woonverdieping. Zowel de 1e als 2e verdieping waren oorspronkelijk bouwkundig gekoppeld aan het woonsouterrain met tuin en achterom. Dit is eenvoudig te herstellen. Deze combinatie biedt dan meer dan 200 m² aan vloeroppervlakte. Met het kantoor op de bel-etage komt de vloeroppervlakte op ca. 260 m².

Voorheen was dit herenhuis in gebruik als kantoor aan huis en mede dankzij een aantal aanpassingen hierdoor heeft de koper en/of gebruiker meerdere gebruiksmogelijkheden met dit herenhuis. Het nieuwe bestemmingsplan voor Assendorp is het huidige gebruik kantoorgebruik toegestaan.
Gebruik is: souterrain als beletage is bestemming kantoor als wonen en 2e als 2e verdieping is alleen wonen.

INDELING

Onderverdieping: kelder

Nu voor wonen: (mag ook werken)
Souterrain: slaapkamer, woonkamer, open keuken en badkamer met douche, wastafel en toilet en kelder
De tuin met achterom is ca. 10 meter diep. Grote schuur is aanwezig. (Verhuurt allin € 950 pm tot mei 2019)

Nu voor werken - kantoor (mag ook wonen )
Bel-etage: entree kantoor, grote werkruimte met extra balkon/entree, keuken, toilet, werkruimte en 2e c.q. 3e werkkamer/ruimte. Verhuurt € 1.990 pm exclusief gas,water en electra ( verhuurt tot enmet juni 2018)

Nu voor wonen - (mag alleen wonen)
Begane grond: ruime entree met intercom en elektrische deuropener met mogelijkheid tot het stallen van 2 fietsen. Mooi trappenhuis naar:

1e verdieping: overloop, badkamer met combibad en wastafel, separaat toilet met wastafel, halfopen moderne keuken (inbouwapparatuur) met ruimte voor een eettafel, woonkamer, werk/tv-kamer, extra (slaap-)kamer en een balkon van 1.80 x 4.00 meter (zuidligging).

2e verdieping: overloop, 2 volwaardige slaapkamers, 2e toilet met wastafel, wasmachine-/drogeropstelling en een bergzolder. Verhuurt voor € 1.550 pm exclusief gas,water en electra. Verhuurd per augustus 2017 voor minimaal 12 maanden.

Parkeren kan middels betaald parkeren en parkeervergunning van de gemeente; tevens kunnen er op eigen terrein 2 auto's staan.

Bijzonderheden:
Cv-gasinstallatie (2x) en gaskachel
Dak- als glasisolatie gedeeltelijk
Extra schuur uit 2015
Extra grond ca 15 m2 met recht van overpad voor uitrit en aan te leggen nieuw sier hekwerk en verharding is extra koopksom van € 25.000

Conceptsplitsings akte aanwezig - ideale vorm bij koop/deels eigen gebruik / deels verhuur / optimalisering Box 1 en 3 - Bij eigen gebruik is/kan de woonlast € 0 zijn bij voldoende leencapaciteit en/of eigen vermogen. Bij financiering kantoor uit eigen vermogen blijft er meer van € 12.000 netto over. ( Vraag bij de makelaar de berekening op )
Beschikbaarheid in overleg

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte met woonruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
274 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Zwolle
Sectie
G
Perceel
3329
Oppervlakte
274 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Nabijgelegen